Merchandising

Het (verder op-)bouwen van een merk en het realiseren van (additionele) verkopen start met de creatie van zichtbaarheid voor uw doelgroep. RMB Field Marketing creëert zichtbaarheid en merkbeleving op locatie door op efficiënte wijze POS materiaal te plaatsen, displays op te bouwen en schappen in te richten. 

Niet alleen zijn we in staat tot perfecte uitvoer te komen, indien gewenst ontwikkelen we ook creatieve winkelvloerconcepten afgestemd op uw doelstellingen, merkwaarden en insights en dragen we bij aan het creëren van het gewenste imago van uw merk en het stimuleren van uw sales aantallen.

Diensten

Onze professionals zijn expert op het gebied van Schap Management en POS Management. Daarnaast controleren onze professionals uw "in store status" middels Store checks & Mystery Shopping. 

Cases Merchandising

Schapinrichting voor Agri Retail

Agri Retail B.V. is de organisatie achter de BoerenBond- en Welkoopwinkels. Agri Retail is de franchisegever van BoerenBond en Welkoop...

Merchandising actie voor American Express

American Express is een financiële dienstverlener. Doelstelling Het gebruik van de American Express kaart bij retailers door bezitters van de...

Overige diensten

Sales Force

Tijdelijke of vaste buitendiensten zonder contract!? RMB Field Marketing regelt het voor u. Wij bieden u professionele versterking van uw buitendienst.

Promotie

Face to face interactie met de doelgroep is een van de krachtigste methoden om een positieve merkbeleving te creëren dicht bij het koopmoment.

Contact

De zichtbaarheid van uw merk met sprongen vooruit? Wij maken het voor u waar!