Sales Force

Tijdelijke of vaste buitendiensten zonder contract!? RMB Field Marketing regelt het voor u. Wij bieden u professionele versterking van uw buitendienst voor die trajecten en op die momenten dat u het wenselijk acht. Zowel op tijdelijke als vaste basis met flexibele contracten. Bijvoorbeeld in geval van tijdelijke onderbezetting, ziekte, bij (her-) introducties of tailor-made acties.

Optimaal getrainde buitendienst

Voor een optimale inzetbaarheid zorgen we voor een gedegen voorbereiding van onze medewerk (-st)-ers.  Samen met u wordt voor aanvang van uw salesactiviteit getraind in specifieke zaken als; uw markt, product, filosofie, klanten, prospects en aanpak. U kunt rekenen op een efficiënt bezoeksysteem en een professionele voorbereiding en begeleiding.

Diensten

Wij leveren onder de noemer Sales Force niet alleen (Tijdelijke) Buitendienst wij zijn ook zeer ervaren op het gebied van Detachering.


Neem contact met ons op »

Cases Salesforce

Inzet verkoopadviseuses horeca & hotellerie voor Dr. Becher

Dr. Becher uit Duitsland is al ruim 40 jaar specialist in reinigings- en onderhoudsproducten voor gastronomie, hotellerie, kantines en catering...

Merkactivatie Miljoenenspel voor Staatsloterij

Het Miljoenenspel is een wekelijkse loterij, georganiseerd door de Nederlandse Staatsloterij. Het leuke aan het Miljoenenspel is dat er niet...

Overige diensten

Merchandising

Het (verder op-)bouwen van een merk en het realiseren van (additionele) verkopen start met de creatie van zichtbaarheid voor uw doelgroep.

Promotie

Face to face interactie met de doelgroep is een van de krachtigste methoden om een positieve merkbeleving te creëren dicht bij het koopmoment.

Contact

Op flexibele basis buitendienst medewerker(s) nodig!? Onze professionals staan voor u klaar!