Werken bij RMB

de vloer is voor jou!

Direct naar vacatures
Merchandising icoon
Merchandising
Sales force icoon
Sales force
Do It For Me icoon
Do It For Me

ZULLEN WE JE BELLEN?

Vul je gegevens in en we bellen je zo snel mogelijk om jouw carrière te bespreken.


Geef jij een perfecte productdemonstratie in een winkel en ken jij alle in’s en out’s van het product? Zorg jij dat de schappen er weer opgeruimd en strak bij staan? 
Of ben jij die enthousiaste, representatieve en flexibele buitendienstmedewerker die onze klanten graag zien komen? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!
Wij investeren in jou en leren je alle kneepjes van het vak zodat je zelfstandig bij een of meerdere van onze klanten aan de gang kunt. 

Je wordt daarbij actief ondersteund door het projectteam van RMB vanuit ons kantoor in De Meern (Utrecht).

Vacatures

Ralf

Mijn naam is Ralf, Fieldcaptain bij RMB.


Enige tijd geleden ben ik als oproepkracht bij RMB begonnen. Omdat ik goed technisch inzicht heb en makkelijk communiceer, ben ik vanuit mijn functie als oproepkracht doorgegroeid naar mijn huidige functie als Fieldcaptain. Het is een dynamische functie waarbij ik collega’s op de winkelvloer begeleid, productpromoties geef maar ook winkelschappen op- en ombouw. Kortom: afwisselend en leuk werk waardoor geen dag hetzelfde is!


Dit alles doe ik met veel plezier en met leuke collega’s. Zowel op ons hoofdkantoor als bij onze klanten. Ben jij ook op zoek naar een baan met veel vrijheid en volop mogelijkheden, wacht dan niet en solliciteer snel! Misschien zijn wij binnenkort collega’s?

Peter

Tijdens mijn werkdag is het nooit saai. Zo ben je eerst bezig je buitendienst collega’s op te starten en vervolgens ben je de factuur aan het opstellen voor het werk van afgelopen maand. Dan komt er een levering van goederen voor een project wat volgende week gaat starten en daarna heb je een meeting met een klant om het project wat is afgerond te evalueren. In de tussentijd moet ook de mail bijgehouden worden, zijn er teammeetings en mag het dagelijkse rondje wandelen of potje tafelvoetbal niet worden overgeslagen. 


Hallo, ik ben Peter en ik werk als projectmanager bij RMB. Vanuit ons epicentrum in De Meern sturen ik en mijn collega’s verschillende projecten aan. De ene dag zijn we bezig met tapes, de volgende dag zijn we een schap aan het herinrichten met bouwapparatuur en daarna zijn we bij een klant een robotmaaier aan het installeren. Geen dag is hetzelfde en de afwisseling maakt het werk ook zo ontzettend leuk! Daarbij is het belangrijkste dat we er met z’n allen voor zorgen dat de kwaliteit van het geleverde werk hoog is, zodat de klant tevreden is! Want ons doel is om de klant te ontzorgen. Als projectmanager ben ik de spil van de organisatie. Plannen, instrueren, aansturen, evalueren, factureren, faciliteren en controleren zijn de dingen waar ik mijn dagen mee vul. Als de klant tevreden is met de behaalde resultaten ben ik ook helemaal blij! 

Corrie

Hallo, mijn naam is Corrie Visser en ik ben inmiddels 5 jaar werkzaam bij RMB Field Marketing. Hier ben ik als merchandiser bezig met allerlei verschillende werkzaamheden, van het plaatsen van tuinhuisjes bij consumenten thuis tot het in orde maken van de raamdecoratie projecten bij onder andere Praxis & Gamma. En op weer een andere dag ben ik bezig met het inrichten en optimaliseren van schappen bij diverse bouwmarkten en tuincentra. Dit is dan ook wat ik zo waardeer aan RMB, de afwisseling van projecten en werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde en ik vind het heerlijk om veel op pad te zijn. Deze dynamische werkomgeving past helemaal bij mij. RMB is een fijne organisatie om voor te werken, met korte lijntjes en leuke collega’s. Het contact met mijn collega’s op kantoor is gemakkelijk, verloopt soepel en sinds ik hier werk heb ik ‘het gevoel alsof ik in een warm bad terecht gekomen ben.’

Share by: