Onze werkwijze

Servicepropositie

Bij RMB Field Marketing vinden wij het belangrijk u precies die services te bieden die u wenst en nodig heeft; niet meer maar zeker ook niet minder. Om ons aanbod dan ook volledig op uw wensen af te stemmen hebben wij een servicepropositie ontwikkeld die bestaat uit bouwstenen.

Bouwstenen

De bouwstenen die wij bieden zijn complementair; niet alleen zijn we in staat een sterk concept te ontwikkelen (bouwsteen), tevens implementeren wij het concept voor u (bouwsteen) en analyseren we de resultaten en brengen we advies uit (bouwsteen). U kunt de bouwstenen zowel los van elkaar of samengesteld bij ons kunt afnemen. Een tailor made oplossing en totale ontzorging!

Conceptontwikkeling

Indien u ons in een zo vroeg mogelijk stadium betrekt denken wij graag met u mee en/of ontwikkelen wij in store / out of store concepten die uw doelstellingen realiseren en volledig afgestemd zijn op de positionering van uw merk waarbij de gewenste merkwaarden en boodschap uitgedragen worden.

Uitvoering

Uitvoering: de basiscompetentie van onze organisatie. Onze professionele getrainde buitendienst werkt efficiënt en effectief.

Reporting, analyse en optimalisatie

Effectieve en efficiënte uitvoering is 1 ding….maar u wilt natuurlijk ook weten wat het effect is van uw activiteiten in store / near store / out of store. Wij verzorgen dezelfde dag een online rapportage. U kunt kiezen voor de De basis variant... Of... De tailor made variant.

Wij rapporteren die KPI’s die zowel resultaat weergeven en waarmee u kunt sturen op ROI als die KPI’s dieverklarend zijn voor de behaalde resultaten. Alles volledig afgestemd op uw wensen!

Indien gewenst analyseren wij de resultaten en brengen indien gewenst advies op zowel strategisch als operationeel vlak ter optimalisatie.

Contact

Uw merk en doelgroep activeren!? Maak gebruik van onze kennis en ervaring!