Werken bij RMB

Of u nu merchandising of sales- activiteiten uitvoert, demonstratrice / demonstrateur bent bij de introductie van nieuwe of bestaande producten, gastvrouw/heer wilt zijn tijdens beurzen, congressen of dealerdagen, of het liefst marktonderzoeken uitvoert, het kan allemaal bij RMB Field Marketing.

RMB Field Marketing biedt u de perfecte baan vast of op oproepbasis waaraan u, als u zich voor de volle 100% inzet, veel plezier zult beleven.

Bij alle activiteiten is uw persoonlijke inzet van het allergrootste belang. Uw optreden maakt het succes van onze activiteiten. Daarom is elke actie, elke opdracht die u voor ons uitvoert, opnieuw een uitdaging, een uitdaging om te scoren!

Wij verwachten dan ook van u dat u, bij elke nieuwe opdracht die u in handen krijgt, zich 100% inleeft in uw nieuwe rol. U past zich keer op keer aan, aan het karakter van de opdrachtgever en dat van het product waar u voor staat!

Plezier in uw vak

Wij vinden het evenzo van belang dat onze dames en heren plezier hebben in hun vak. Waarom? Een energieke baan die ook nog de ruimte geeft voor een leuke werksfeer is de beste motivatie voor een goede, langdurige relatie tussen de werknemer en de werkgever, en dat is wat wij graag willen.

Een job voor u?

  • U bent enthousiast en gemotiveerd?
  • U bent communicatief sterk?
  • U bent representatief?
  • U spreekt perfect Nederlands?
  • U bent (bij voorkeur) in het bezit van een rijbewijs?
  • U houdt van afwisseling en bent altijd in voor een nieuwe uitdaging?

Dan bent u iemand die wij graag verwelkomen in het team van RMB Field Marketing! Wij hebben binnen onze organisatie altijd diverse mogelijkheden voor u.

Solliciteren?

Wacht niet langer en meldt u nu aan via deze site door het solicitatieformulier in te vullen!