Bredere inzet RMB merchandisers bij bouwmarkten

door Klantcases, Zichtbaar Resultaat

Van de ene op de andere dag stonden we bij de bouwmarkt in de rij, met anderhalve meter tussenruimte. Een beveiliger aan de deur zorgde ervoor dat alle bezoekers gedoseerd naar binnen konden. Winkelwagentjes werden ontsmet en overal werd de bezoeker en de winkelmedewerker verteld hoe ze zich vanaf nu moesten gedragen. Een ongekende situatie.

Flexibiliteit

Deze verandering had ook directe gevolgen voor RMB omdat bouwmarkten ineens anders moesten gaan werken. Waar de merchandisers van RMB normaal gesproken hun werk deden tijdens openingstijden van de winkel, werd deze ‘ruimte’ nu aan de bezoeker gegeven. Dat betekende dat RMB in sommige gevallen werd gevraagd om buiten openingstijden het schap­onderhoud te verzorgen. Door de flexibele instelling van onze merchandisers hebben we daar gehoor aan kunnen gegeven.

RMB werd ook gevraagd om te ondersteunen bij het deurbeleid, en om extra capaciteit te leveren waar de bouwmarkt deze zelf niet kon invullen. In bijna alle gevallen hebben we ‘ja’ kunnen zeggen.

RMB heeft meebewogen met de dynamiek van de markt, en doet dat nog steeds. De merchandisers in het veld hebben zich in korte tijd aangepast aan de nieuwe werkomgeving. Gedwongen door de situatie of niet, RMB kan zeggen dat we volledig corona-proof zijn. En dat geldt ook voor onze installatie­service bij de particulier aan huis.

Maak een afspraak met RMB of vraag een offerte aan

Over RMB

RMB Field Marketing is actief in heel Nederland, Duitsland en de Benelux. We hebben vakkundige merchandisers en enthousiaste sales representatives ter beschikking. Bel RMB voor aanvulling op uw sales force.

Daarom juist RMB:

  • Landelijk netwerk van merchandisers en sales representatives
  • Snelle inzet en flexibele capaciteit
  • Eigen magazijn, centraal gelegen
  • Ook actief in de Benelux en Duitsland

Bel: 088 643 9897

Volg ons