Sales force

Tijdelijke of vaste buitendiensten? RMB regelt het voor u. Wij bieden professionele versterking van uw organisatie voor díe trajecten en díe momenten waarop u dat nodig heeft. Zowel op tijdelijke als vaste basis, met flexibele of vaste contracten. Bijvoorbeeld in geval van onder­bezetting, ziekte, (her)introducties of tailor-made acties.

Uw ogen en oren in het veld

Heeft u te maken met piekmomenten in het jaar? Uitval van mensen door bijvoorbeeld ziekte? Of wilt u zelf geen mensen in dienst nemen? Voor al deze situaties kunt u een beroep doen op de sales representatives van RMB Field Marketing.

Samen met u bepalen we wat er van onze mensen wordt verwacht, zodat ze echt een verlengstuk van uw organisatie worden. Hoe ziet de markt eruit, wie zijn de klanten en wat zijn de product­specificaties? Dit en nog veel meer bepalen de aanpak.

Extra training

Het kan ook zijn dat een extra training noodzakelijk is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een extra sales-training of misschien wel een meer technische training. Met name “Bedrijfsvoering van Elektrische Installaties – Laagspanning” (NEN 3140) is belangrijk om op de winkelvloer kleine problemen op te lossen.

Hoe dan ook; onze sales representatives worden goed voorbereid voordat ze voor u op pad gaan. U kunt altijd rekenen op professionele en betrokken krachten, die wij bovendien blijven begeleiden zolang het traject loopt. U heeft het immers al druk genoeg.

Vast team als aanspeekpunt

Elk project komt terecht bij ons vaste project­management-team. Zij vormen de spin in het web. Zo is er voor elke opdracht­(gever) één vast aanspreek­punt. Dat zorgt voor korte lijnen en duidelijkheid.

De sales force van RMB:

  • Zijn uw ogen en oren in het veld
  • Werken als uitstekende sales representatives door heel Nederland
  • Ondersteunen op de momenten dat u het nodig heeft, voor korte of langere periodes

Maak een afspraak met RMB of vraag een offerte aan

Merchandising

Schap inrichten of POS-materiaal plaatsen? RMB zorgt voor nette winkel­­presentaties die essentieel zijn om aandacht te krijgen.

Do It For Me

Een extra dienst waarmee u uw klanten ont­zorgt? RMB plaatst aangekochte artikelen als tuin­huisjes of robot­maaiers bij uw klanten thuis.