Bel direct: 088 643 9897

Contact met RMB

Het RMB-team hoort graag van u

Merchandising, Sales force en Do It For Me: RMB Field Marketing regelt het allemaal. Met een daadkrachtige en persoonlijke aanpak zorgen we al meer dan 25 jaar voor zichtbaar resultaat. Ook benieuwd wat wij voor uw winkelketen kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

E-mail

Voor al uw vragen

Bel ons

Werkdagen van 09.00-17.30 uur

Raoul (direct)

Werkdagen van 09.00-17.30 uur

Betsie (direct)

Werkdagen van 09.00-17.30 uur

Adres

Strijkviertel 28, 3454 PM De Meern

Aanvraag­formulier

Heeft u een verzoek of vragen? Stuur ons dit aanvraagformulier met een korte omschrijving. We reageren zodra wij uw bericht hebben ontvangen.

* Handig om te weten

Team RMB Field Marketing 2021

Daarom juist RMB:

  • Landelijk netwerk van merchandisers en sales representatives
  • Snelle inzet en flexibele capaciteit
  • Eigen magazijn, centraal gelegen
  • Ook actief in de Benelux en Duitsland

Bel: 088 643 9897

Route map

Veel gestelde vragen

Werkt RMB Field Marketing ook buiten Nederland?

Jazeker. We werken nauw samen met onze collega’s in de ons omringende landen. Zij weten precies wat er in hun land speelt, kennen de regels en weten veel beter dan wij hoe dingen in hun land gedaan worden.

Waar staat RMB voor?

RMB staat voor Retail Merchandising Benelux. Maar inmiddels dekt dat de lading niet meer. Sinds 2005 hebben we Field Marketing aan RMB toegevoegd, waarmee we weer toekomstbestendig zijn!

Ontwerpt RMB ook displays?

RMB ontwerpt zelf geen displays, maar we werken samen met partijen die hierin gespecialiseerd zijn. Samen helpen we u graag bij het ontwikkelen van een display.

Wie moet ik waarvoor hebben?
RMB is een compacte organisatie met platte structuur. Bel met het algemene nummer 088 643 9897 en wij zorgen ervoor dat u snel met de juiste persoon in contact wordt gebracht. Wilt u rechtstreeks contact met één van onze mensen, kijk dan even op: ‘Over RMB’. Daar stelt het vaste RMB team zich aan u voor en kunt u direct contact met ze opnemen.
Welke diensten levert RMB allemaal?

Kort gezegd: RMB maakt uw producten zichtbaar. Wij doen dat door middel van: merchandising, sales force en Do It For Me. Op deze website leest u precies wat de diensten van RMB inhouden. Heeft u vragen, bel ons op 088 643 9897 of vul het aanvraagformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe worden de mensen van RMB opgeleid?
De mensen van RMB worden veelal intern opgeleid en wanneer nodig volgen ze ook externe training. Onze mensen worden bijvoorbeeld extra getraind voor veiligheid op de werkplek (VCA), voor Bedrijfsvoering Elektrische Installaties (NEN3140) of extra in sales-vaardigheden.