Merchandising

Het bouwen van een merk en het realiseren van verkopen staat of valt met de zichtbaarheid van uw product op de winkelvloer. Consumenten beslissen als zij voor het schap staan. Dan wilt u niet dat ze gaan twijfelen.

Een nette winkelpresentatie is essentieel om aandacht te krijgen en omzet te genereren. Merchandisers van RMB plaatsen POS-materiaal en/of displays, richten het schap in en plegen periodiek onderhoud. Ze weten wat ze moeten doen. Zij zorgen voor een perfecte uitvoering van de werkzaamheden en denken mee in oplossingen, zodat de consument voor uw product kiest!

Schapmanagement

Hulp nodig bij het opbouwen van Tego-stellingen of palletstellingen? Of bij het inrichten en/of onderhouden van uw schappen? RMB Field Marketing voert zelfstandig of samen met uw medewerkers schapinrichting- en schapombouw-activiteiten uit. Wij plaatsen POS-materiaal en de juiste prijskaartjes en/of energielabels in het schap. Second placements lopen we na en vullen deze aan. Out off stock heffen we op. Natuurlijk alles volgens het schappenplan.

Winkelombouw

Wilt u open blijven tijdens de ombouw van uw winkel en kunnen uw klanten blijven winkelen, of sluit u juist de winkel zodat u ongestoord uw winkel kunt ombouwen? Voor de merchandisers bij RMB maakt het niet uit.

Het team van RMB winkelombouwers is perfect op elkaar ingespeeld. Onze teamleider verdeelt de werkzaamheden en ieder teamlid weet precies wat ze moeten doen. Dat varieert van het opbouwen, ombouwen en inrichten van stellingen tot het plaatsen van displays, showmodellen en POS-materiaal. Alles gebeurt aan de hand van het schappenplannen. En mocht een klant toevallig een vraag hebben, dan staan we deze uiteraard vriendelijk te woord.

POS-materiaal

Zichtbaarheid van uw merk of product op de winkelvloer stimuleert de attentie­waarde en werkt aankoop verhogend. Of het nu gaat om een eilandopstelling, een video-scherm in het schap, wobblers of een display: wij plaatsen uw POS-materiaal buiten – of binnen het standaard schap, waardoor uw product nóg beter zichtbaar wordt.

Altijd een merchandiser paraat

Snel extra mankracht nodig? Het team van RMB regelt het direct. Zo zorgen zij snel voor extra hulp bij de ombouw van uw filiaal of winkel. Mail en vertel ons wat u nodig heeft.

Recall-acties

Soms wordt u als leverancier geconfronteerd met een plotselinge product- of verpakkings­wijziging die snel moet worden doorgevoerd. Kiest u dan voor een product-omwisselactie of voor het om-labelen van uw bestaande product­verpakking op de winkelvloer? RMB Field Marketing verzorgt het gehele traject. We informeren alle winkels en richten het logistieke proces in. Als het nodig is zorgen wij voor extra capaciteit, zodat de actie binnen de afgesproken tijd is gerealiseerd.

Store checks

Niet alleen op het moment van plaatsing wilt u dat uw producten en POS-materialen er netjes bij staan, maar de gehele afgestemde periode wilt u representatief zijn. Daarom verzorgen wij ook store checks voor u. Wij rapporteren de huidige situatie én corrigeren als dit nodig is.

Mystery shopping

Wilt u in kaart brengen hoe de consument uw merk ervaart? Dan stuurt RMB onaangekondigd een mystery shopper de winkel in.

De mystery shopper rapporteert bijvoorbeeld het niveau van serviceverlening van uw winkel­mede­werkers, bekijkt de presentatie van uw producten en controleert of ze juist geprijsd zijn. RMB verzorgt voor u het hele traject. Van de selectie van mystery shoppers tot en met training, briefing, coördinatie en uiteraard een heldere (eind)rapportage. Eventueel met uw eigen rapportage-software.

Team RMB Field Marketing 2021

Ons team is er klaar voor!

Schapinrichting, store checks of een plotselinge terugroep­actie? RMB regelt alles. Bel direct met: 088 643 9800.

Tijd voor store checks?

Benieuwd hoe uw merk wordt ervaren, of hoe het schap erbij staat? Met een mystery shopper en store checks wordt dat snel duidelijk. RMB verzorgt het complete traject van controle tot heldere eindrapportage.

Bel: 088 643 9897 – voor informatie over merchandising

Warehousing

Heeft u een project waarbij de goederen via onze merchandisers naar de winkels moeten worden meegenomen? Laat u schap- of POS-materiaal liever op afroep door ons plaatsen? Of wilt u uw display na een seizoen op de winkelvloer bij ons opslaan voor het volgende seizoen? Dat kan. RMB faciliteert haar klanten met een flexibel en professioneel ingericht magazijn. Wij houden uw voorraad bij, sorteren de juiste goederen voor onze merchandisers en fungeren als distributiepunt tussen leverancier en winkelvloer.

Training en proefopbouw

Omdat u als opdrachtgever zelf het beste kunt vertellen over uw product of over de manier waarop uw schappen moeten worden ingericht, nodigen wij u van harte bij ons uit. RMB beschikt over een compleet ingerichte proef­opbouw- en trainingsruimte waar onze merchandisers en sales represen­tatives optimaal worden voorbereid op hun werkzaamheden in het veld. Dit varieert van proefopstellingen tot en met extra trainingen in bijvoorbeeld sales of veiligheid. U zorgt voor de productinformatie, wij voor de rest!

Het RMB Merchandising team:

  • Bouwt uw schap razendsnel om
  • Houdt de voorraad bij
  • Onderhoudt second placements
  • Faciliteert het retour­proces
  • Rapporteert online

Maak een afspraak met RMB of vraag een offerte aan

Sales force

Heeft u op korte termijn merchandisers of sales represen­tatives nodig? RMB faciliteert professionele versterking voor uw organisatie.

Do It For Me

Een extra dienst waarmee u uw klanten ont­zorgt? RMB plaatst aangekochte artikelen als tuin­huisjes of robot­maaiers bij uw klanten thuis.