Do It For Me

Uw product staat in het schap, het POS-materiaal is aangebracht en alles staat klaar om de consument te verleiden tot aankoop. En toch kunt u uw klanten nóg meer bieden. Hoe?

Extra service voor uw klanten

Door bij de klant thuis het aangeschafte tuinhuisje te plaatsen, de robotmaaier te installeren of de nieuwe deur netjes af te hangen, biedt u die extra service.

U stuurt uw klant niet meer weg met het product onder de arm, maar biedt hen aan om het aangekochte product voor ze te installeren. Uw klant maakt online een afspraak met onze installatieservice en binnen de afgesproken tijd zorgt RMB voor een vlekkeloze installatie. U hoeft daar zelf verder niets voor te doen!

Meer weten?

Over onze nieuwe dienst “Do It For Me” wilt u vast meer weten. Ons team vertelt u graag meer over alle opties die wij bieden om uw klanten te ontzorgen.

Do It For Me van RMB:

  • Verlengt uw service door gekochte artikelen bij uw klanten thuis te installeren
  • Levert vakkundige installateurs door heel Nederland
  • Neemt de planning voor installatie uit handen

Maak een afspraak met RMB of vraag een offerte aan

Merchandising

Schap inrichten of POS-materiaal plaatsen? RMB zorgt voor nette winkel­­presentaties die essentieel zijn om aandacht te krijgen.

Sales force

Heeft u op korte termijn merchandisers of sales represen­tatives nodig? RMB faciliteert professionele versterking voor uw organisatie.