Cluster­­merchandising: een win-win-win situatie

door Clustermerchandising, Zichtbaar Resultaat

RMB Field Marketing biedt klanten graag gunstige tarieven, zegt het liefste nooit ‘nee’ en neemt ook haar verantwoorde­lijkheid als het om het milieu gaat. Daarom plannen we onze werk­zaam­heden zo efficiënt mogelijk. En daarnaast zijn we begonnen aan de verduurzaming van het wagenpark.

Clusteren

Om onze werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren, proberen we afzonderlijke projecten te clusteren. Als bijvoorbeeld voor één klant een ronde schap­onderhoud bij vestigingen van een bepaalde winkel­formule in de planning staat, dan kijken we ook meteen of het mogelijk is om andere projecten geheel of gedeeltelijk mee te laten lopen.

We nemen het initiatief om samen met onze klanten te bekijken of het voordelig is om verschillende werkzaamheden te combineren. Dan brengen we planningen bij elkaar of proberen ze te integreren. Onze klanten zijn hiermee voordeliger uit, wij kunnen efficiënter werken én door het rijden van onnodige kilometers te vermijden, zijn we minder belastend voor het milieu.

Maak een afspraak met RMB of vraag een offerte aan

Over RMB

RMB Field Marketing is actief in heel Nederland, Duitsland en de Benelux. We hebben vakkundige merchandisers en enthousiaste sales representatives ter beschikking. Bel RMB voor aanvulling op uw sales force.

Daarom juist RMB:

  • Landelijk netwerk van merchandisers en sales representatives
  • Snelle inzet en flexibele capaciteit
  • Eigen magazijn, centraal gelegen
  • Ook actief in de Benelux en Duitsland

Bel: 088 643 9897

Volg ons