Promotie

Face to face interactie met de doelgroep is een van de krachtigste methoden om een positieve merkbeleving te creëren dicht bij het koopmoment. Onze professionals dragen uw merkwaarden en boodschap uit op locatie en zijn in staat de zintuigen van uw doelgroep op gewenste wijze te prikkelen.

Zo creëren wij ad hoc merkvoorkeur, een zeer positieve perceptie van het merk, activeren wij uw doelgroep en stimuleren wij conversie naar sales. Wij ontwikkelen indien gewenst merkbelevingsconcepten en voeren deze uit, afgestemd op uw doelstellingen, merkwaarden en insights.

Onder de noemer Promotie leveren wij de volgende diensten:

Cases Promotie

Naamsbekendheid generen voor Bayer Natria product Flitser!

Doelstelling Bayer heeft als doelstelling de bekendheid van het Natria product ‘Flitser’ te vergroten en de kennis van de consument...

Kia Promotor op Vakantiebeurs 2014

Kia is een van de snelst groeiende automerken op de Nederlandse automarkt. Kia heeft de afgelopen jaren onafgebroken gebouwd aan...

Overige diensten

Sales Force

Tijdelijke of vaste buitendiensten zonder contract!? RMB Field Marketing regelt het voor u. Wij bieden u professionele versterking van uw buitendienst.

Merchandising

Het (verder op-)bouwen van een merk en het realiseren van (additionele) verkopen start met de creatie van zichtbaarheid voor uw doelgroep.

Contact

Laat uw merk tot leven komen met de kracht van 1 op 1 communicatie!