Fieldmarketing is er om jouw merk zichtbaar te maken!

door Zichtbaar Resultaat

Field­marketing helpt jou de aandacht te trekken met je merk. Omdat het jouw taak is ervoor te zorgen dat je product of dienst optimaal gepresenteerd en verkocht wordt. Field­marketing helpt je de keuze van de consument op jouw merk te laten vallen. Zichtbaar, vindbaar, opvallend en netjes gepresenteerde merken vinden eerder hun weg naar de winkelwagen.

Jouw merk gepresenteerd met een glimlach

RMB Field Marketing helpt al meer dan 25 jaar fabrikanten en retailers door producten, diensten en merken zichtbaar te maken. Met merchandising, sales en Do It For Me diensten. Met een landelijk netwerk van enthousiaste medewerkers, met ieder hun eigen talent en specialisme, altijd gericht op het verlenen van de juiste service.

Perfecte uitrol op jóuw moment

Wij zijn de laatste schakel in het proces waar jij al weken of maanden mee bezig bent. De op handen zijnde product­introductie, de aankomende assortiments­wissel, een her­inrichting of restyling. Wij zijn er om je te ontzorgen in de uitrol van jouw project. Wij geven dit belangrijke moment de juiste zorg, mét de juiste mensen en middelen.

Jouw verlengstuk

Wij vertalen jouw doelen en wensen naar de juiste uitvoer op de winkelvloer. Van schap­ombouwen tot product­introducties. Van winkel­inrichtingen tot het plaatsen van POS materialen. Wij ontzorgen jou bij diverse field­marketing activiteiten. Wij zijn jouw verlengstuk.

Fieldmarketing ervaren?

Laat je merk een keer voordelig meenemen in één van onze service merchandising rondes. Wij optimaliseren je schappen en de cross-selling posities van je producten.

Of ondersteun jouw eigen buiten­dienst en geef je merk extra aandacht bij de kantoor­vakhandel, super­markt of bouw­markt. Ons enthousiaste team van sales representatives is wekelijks actief in deze branches.

Of is het moment van de waarheid bijna daar en gaat je nieuwe merk of assortiment de vleugels uitslaan in de markt? Spannend! Laat ons jouw verleng­stuk zijn en het project vlekke­loos en zorgeloos voor je uitvoeren.

Wat je doelen en wensen ook zijn, we helpen je graag en denken met je mee!

Raoul Schoenmakers

Raoul Schoenmakers

Directeur

Betsie van Noorden

Betsie van Noorden

Operationeel Manager

Bel, mail of Whatsapp ons gerust!

Maak een afspraak met RMB of vraag een offerte aan

Over RMB

RMB Field Marketing is actief in heel Nederland, Duitsland en de Benelux. We hebben vakkundige merchandisers en enthousiaste sales representatives ter beschikking. Bel RMB voor aanvulling op uw sales force.

Daarom juist RMB:

  • Landelijk netwerk van merchandisers en sales representatives
  • Snelle inzet en flexibele capaciteit
  • Eigen magazijn, centraal gelegen
  • Ook actief in de Benelux en Duitsland

Bel: 088 643 9897

Volg ons