Over ons

“Field Marketing is een boeiend krachtenspel…”

Als het gaat over het realiseren van doelstellingen beschikken marketing en sales managers tegenwoordig over een nog steeds groeiend arsenaal aan inzetbare instrumenten. Die uitgebreide keuze is natuurlijk prachtig. En als je het goed doet, geldt dat ook voor het synergetisch effect dat bereikt wordt. Toch is de veelgehoorde klacht dat de consument steeds moeilijker te profileren en te bereiken is.

Daar kan ik wel wat mee. Want daardoor versnippert uw budget elk jaar meer, nemen frequentie en impact af en is ook van synergie steeds minder sprake.

Te midden van alle trends, ontwikkelingen en veranderingen blijft één instrument eigenlijk altijd gemakkelijk overeind: Field Marketing.

Dat is ook heel logisch. Iedereen moet eten, slapen, wassen en strijken. Mensen willen tanken, mobiel bellen en sporten, willen zich goed verzorgen en houden van tuinieren, barbecueën of klussen. Dus komt u ze tegen op alle bekende plaatsen als supermarkten, drogisterijen, dhz-zaken, tuincentra, tankstations en bij evenementen.

Field marketing is in alle opzichten een krachtenspel. Het vergt een intelligente combinatie van sales, merchandising en promotie om de consument bewust te maken van uw merk, uw producten en te verleiden tot koop. En als u ook nog het hoe, waar en wanneer perfect weet in te vullen, beschikt u over de werktuigen waarmee u het spel beter –lees: succesvol en in uw voordeel- kunt regisseren.

RMB Field Marketing is een partij die al heel wat jaren meedraait in deze altijd boeiende business. Zonder overdrijving durf ik daarom te zeggen dat we nogal wat waardevolle bagage meedragen die voor u precies het  verschil kan maken. Met een krachtige partner aan uw zijde is de kans om het spel te winnen immers vele malen groter!

Deze website bevat kort en krachtig leesstof die u een goeie insight geeft hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij praten graag met u verder..!

Raoul Schoenmakers & het team van RMB

Contact

Uw merk en doelgroep activeren!? Maak gebruik van onze kennis en ervaring!