RMB komt naar u toe deze zomer!

door Klantcases, Zichtbaar Resultaat

Eindelijk is het dan zover; de zon schijnt, de temperatuur stijgt naar zomerse waarden en de tuinen staan volop in bloei! Dat is ook de periode dat de consument beslist om bijvoorbeeld een tuinkas aan te schaffen, of er voor kiest om een robotmaaier het werk te laten doen. Het begint met zoeken naar het juiste product, en de aankoop ervan. Daarna dient zich een grotere uitdaging aan: het installeren van het tuinhuisje, -kas of de robotmaaier.

Specialisten

RMB heeft een netwerk van specialisten in de Benelux die op afspraak naar de consument gaan om de installatie te verzorgen. Hierbij kan het gaan om een tuinhuisje, een vrijstaande terrasoverkapping, een glazen tuinkas of -kamer of een robotmaaier van ieder merk. De installateurs van RMB zijn getraind per merk en product en weten precies wat ze kunnen verwachten.

De consument maakt via een online omgeving een installatie­afspraak met RMB. RMB checkt de situatie per locatie en de installatie­opdracht wordt inclusief eventuele bijzonderheden doorgegeven aan de installateur. Volgens afspraak wordt het product geïnstalleerd en pas als de klant tevreden is, gaan we door naar de volgende klant. Daarmee zijn wij niet alleen installateurs maar ook ambassadeur voor onze opdrachtgevers.

De installaties bij de consument gaat door tijdens de coronacrisis onder de voorwaarden dat het veilig is voor onze mensen en voor de klant. RMB heeft een uitgebreid protocol wat vooraf wordt gedeeld met de consument waarmee de veiligheid wordt gegarandeerd.

Maak een afspraak met RMB of vraag een offerte aan

Over RMB

RMB Field Marketing is actief in heel Nederland, Duitsland en de Benelux. We hebben vakkundige merchandisers en enthousiaste sales representatives ter beschikking. Bel RMB voor aanvulling op uw sales force.

Daarom juist RMB:

  • Landelijk netwerk van merchandisers en sales representatives
  • Snelle inzet en flexibele capaciteit
  • Eigen magazijn, centraal gelegen
  • Ook actief in de Benelux en Duitsland

Bel: 088 643 9897

Volg ons