Praxis heeft 42 winkels voormalige Formido-winkels tot Praxis-vestigingen omgetoverd. Een enorme klus die werd geklaard terwijl de winkels gewoon open bleven. Hierdoor werd Praxis met een totaal van 191 vestigingen, de grootste doe-het-zelfketen in Nederland.

Ondersteuning

Ons team van RMB-professionals heeft meegewerkt bij een groot aantal van deze ombouwen. Voor een periode van vier tot zes weken per winkel en in teams van 5 tot 8 man, ondersteunde RMB Praxis bij het behalen van de vaak krappe deadlines.

Onder begeleiding van de ombouw­-coördinator van Praxis, en met de winkels open, werd het oude assortiment (her-)ingericht naar het nieuwe Praxis-assortiment. Onze merchandisers richtten de schappen in, plaatsten prijskaarten en POS-materialen.

En als een klant het product tijdens deze metamorfose minder snel kon vinden? Dan werden ze door onze mensen natuurlijk netjes geholpen.

Maak een afspraak met RMB of vraag een offerte aan

Over RMB

RMB Field Marketing is actief in heel Nederland, Duitsland en de Benelux. We hebben vakkundige merchandisers en enthousiaste sales representatives ter beschikking. Bel RMB voor aanvulling op uw sales force.

Daarom juist RMB:

  • Landelijk netwerk van merchandisers en sales representatives
  • Snelle inzet en flexibele capaciteit
  • Eigen magazijn, centraal gelegen
  • Ook actief in de Benelux en Duitsland

Bel: 088 643 9897

Volg ons