Schapinrichting voor Agri Retail

Agri Retail B.V. is de organisatie achter de BoerenBond- en Welkoopwinkels.
Agri Retail is de franchisegever van BoerenBond en Welkoop.
Twee namen voor één winkelformule, van oudsher gespecialiseerd in alles wat met het buitenleven te maken heeft met als slogan “Verstand van buiten leven”.

Doelstelling

Agri Retail beschikt over een vast, eigen team van winkelinrichters welke de (her)inrichting van de +/- 225 eigen winkels of die van franchisers verzorgd.

Bij het (her)inrichten van meerdere winkels tegelijkertijd kan er een te kort aan eigen winkelinrichters ontstaan om de werkzaamheden binnen de gestelde afspraken te realiseren.

Doelstelling is door de inzet van externe, professionele merchandisers de (her)inrichting van de winkels binnen de gestelde peridoe in te richten en op te leveren aan de franchisenemer of winkelorganisatie.

Het betreft hier het nieuw inrichten van alle assortimenten volgens planogram in nieuwe winkels danwel het omzetten van schappenplannen in bestaande locaties.

Oplossing

Om het eigen team van Agri Retail te ondersteunen is door RMB Field Marketing een team van ervaren winkelinrichters samengesteld.

Het team winkelinrichters van RMB Field Marketing is volledig bekend met de werkwijze, procedures en methodes zoals gehanteerd door Agri Retail.

Resultaat

Continu de beschikbaarheid over een flexibel team aan ervaren winkelinrichters.

De samenwerking verloopt soepel en worden de gestelde planningen gerealiseerd.

Agri Retail-teamleiders en medewerkers weten met welke mensen van RMB Field Marketing zij gaan werken, daarnaast weten de RMB Field Marketing medewerkers wat er van hen verwacht wordt.

Een team bekend en goed ingevoerd met de mensen en werkwijze van de eigen organistaie van onze opdrachtgever.

Kortom een extern team wat werkt als een eigen team.

Geactiveerde klanten: Zichtbaar resultaat!