Strakke schappen verhogen de verkoopkansen

door Klantcases, Zichtbaar Resultaat

RMB Bison schapinrichting bouwmarkt
Consumenten beslissen als zij voor het schap staan. Producten die goed zichtbaar zijn verkopen daardoor beter. Nette, strakke schappen waarin alles goed vindbaar is verhogen de kans op een transactie. Slim gepositioneerde bij-verkoop artikelen vinden hun weg als vanzelf naar de winkel­wagen. RMB Field Marketing helpt diverse leveranciers aan strakke presentaties op de winkel­vloer door periodieke service merchandising binnen DHZ.

Efficiency

Ons service merchandising team bezoekt diverse bouw­markten wekelijks, 2-wekelijks of meerdere malen per week. Zij optimaliseren de schappen van diverse leveranciers. Er wordt gezorgd dat cross-selling producten op de juiste posities in de bouwmarkt te vinden zijn. Wij ontzorgen op deze manier de bouwmarkt­medewerker zodat deze zijn of haar tijd kan besteden aan advies en verkoop.

Per bezoek voeren we werkzaam­heden uit voor meerdere leveranciers. En dat heeft voordelen. Onze klanten zijn voordelig uit doordat wij efficiënt kunnen werken. En doordat we combineren wordt er maar één keer per periode naar de betreffende bouwmarkt gereden. Zo rijden we geen onnodige kilometers en zijn we minder belastend voor het milieu.

Een keer voordelig meelopen in een service merchandising ronde om te kijken wat het voor uw merk kan doen?

Maak een afspraak met RMB of vraag een offerte aan

Over RMB

RMB Field Marketing is actief in heel Nederland, Duitsland en de Benelux. We hebben vakkundige merchandisers en enthousiaste sales representatives ter beschikking. Bel RMB voor aanvulling op uw sales force.

Daarom juist RMB:

  • Landelijk netwerk van merchandisers en sales representatives
  • Snelle inzet en flexibele capaciteit
  • Eigen magazijn, centraal gelegen
  • Ook actief in de Benelux en Duitsland

Bel: 088 643 9897

Volg ons